امنیت در خرید و فروش اینترنتی

کسب درآمد از ایردراپ

نکات امنیتی برای خرید و فروش اینترنتی

امنیت خرید و فروش اینترنتی

با توسعه تجارت الکترونیک و افزایش خرید و فروشهای اینترنتی و تراکنشهای مالی در بستر فضای مجازی ، متاسفانه کلاهبرداری از این طریق بسیار افزایش  پیدا کرده است.

معمولا کلاهبرداران از عدم داشتن اطلاعات کافی کاربران سوء استفاده می کنند.

در اینجا نکات و موارد هرچند ساده ای را بیان خواهیم کرد ، که در صورت توجه و رعایت آنها به افزایش امنیت اطلاعات شما در هنگام کسب و کار و خرید و فروش در اینترنت مخصوصا در زمینه ارزهای دیجیتال ، بسیار کمک خواهد نمود.

  1.  همیشه روی کامپیوتر و گوشی هوشمند خود ، آنتی ویروس به روز و آپدیت شده نصب کرده و سعی کنید حتی الامکان در فواصل زمانی منظم مثلا چند روز یا هفته ای یک بار ، کل اطلاعات سیستم و موبایل خود را اسکن نمایید.
  2. اطلاعات مالی مخصوصا رمزهای خود را به هیچ عنوان از طریق ایمیل یا شبکه های اجتماعی برای کسی ارسال نکنید.در صورت نیاز بهترین راه ارسال از طریق پیامک می باشد.
  3. حتما و حتما ارسال پیامک تراکنشهای حساب بانکی خود را فعال نمایید.
  4. رمزهای کارت بانکی خود را شماره های رند مانند ۱۲۳۴ یا تاریخ تولد یا شماره شناسنامه خود قرار ندهید.
  5. اگر شخصی بخواهد پولی به حساب شما واریز نماید ، به تنها چیزی که نیاز دارد نام و نام خانوادگی و شماره کارت بانکی یا شماره حساب یا شماره شبا می باشد.نیازی نیست که شما پای دستگاه خودپرداز بروید یا . . .  .تنها در صورتی که بخواهید خریدی انجام دهید نیاز به رمز کارت و کد ccv2 و تاریخ انقضای کارت می باشد.
  6. برای پرداختها یا خریدهای اینترنتی از هر وبسایتی ، بعد از انتخاب کالای مورد نظر و تکمیل فرم خرید در نهایت برای پرداخت مبلغ باید به سایت بانک مرکزی به نام شاپرک به آدرس https://shaparak.ir هدایت شده و اطلاعات و رمز کارت تان را فقط و فقط باید در این وبسایت وارد نمایید.در قسمت پایین دو نمونه از درگاههای پرداخت معتبر را می بینید.
  7. بهترین روش برای اینکه خیالتان راحت باشد که هیچکس نمی تواند از طریق اینترنت به حساب های بانکی اصلی تان دسترسی پیدا کند این است که یک حساب با یک کارت بانکی مجزا ، مخصوص خریدهای اینترنتی در نظر بگیرید و فقط در هنگام خرید ، مبلغ مورد نظر را از طریقی امن مانند کارت به کارت یا اپلیکیشن موبایل بانک ، به آن کارت واریز نمایید و سریعا خریدتان را انجام دهید.
  8. فعال نمودن رمز دوم پویا 
  9. دیده شده که کلاهبرداران با کارت های دزدی اقدام به خرید بیت کوین یا سایر ارزهای مجازی می کنند. حتی الامکان به افراد ناشناس بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال را نفروشید یا اگر امکان دارد از طرفتان احراز هویت نمایید. سعی کنید خرید و فروش را از طریق صرافی های معتبر انجام دهید. در صورتی که از طریق سایت localbitcoin معامله می کنید حتما و حتما سابقه افراد را چک نموده و با افرادی که امتیاز و سابقه بالایی دارند وارد معامله شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خرید و فروش بیت کوین به قسمت آموزش مراجعه نمایید.
  10. در صورتی که در وبسایت یا برنامه ای درآمدی کسب نمودید و برای برداشت آن درامد ، سایت یا اپ مذکور از شما درخواست واریز پول کرد ، شک نکنید که اسکم یا کلاهبردار است. تراکنشهای بیت کوین یا سایر ارزهای مجازی معمولا مقدار کمی کارمزد دارند که این کارمزد هنگام برداشت ، به صورت اتوماتیک از مبلغ درآمدی شما کسر می گردد.
  11. هر برنامه یا اپلیکیشنی را به عنوان کیف پول دانلود و نصب نکنید. فقط از برنامه ها و اپ های معتبر به عنوان کیف پول استفاده نمایید. از نمونه های معتبر می توان سایت بلاکچین و کیف پول کوین پات را نام برد.
  12. به هیچ عنوان برنامه ها و اپلیکیشنهای های نصبی apk را از کانالهای تلگرام یا سایر پیام رسانها دانلود و نصب نکنید. اپلیکیشن ها را از منابع معتبر مثل گوگل پلی و کافه بازار یا وبسایتهای رسمی و معتبر دانلود کنید.
  13. اصولا تلگرام جای قابل اعتمادی برای معامله و خرید و فروش نیست. حتی الامکان از خرید و فروش در آن با افراد ناشناس یا از طریق کانالهای تلگرام امتناع کنید یا در صورت امکان شماره تلفن ثابت و موبایل از طرف معامله دریافت کنید.
  14. در صورتی که مبالغ بالایی بیت کوین یا ارز دیجیتال دارید برای نگهداری آن حتی الامکان از کیف پول کاغذی یا سخت افزاری استفاده نمایید.
  15. در وبسایتهایی که به عنوان ماینینگ یا استخراج ارزهای مجازی دستگاه یا سیستم پردازش ابری اجاره می دهند سرمایه گذاری نکنید.
  16. رباتهای تلگرام که ادعای پرداخت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال می کنند ، اسکم هستند یا خواهند شد.بهتر است وقت تان را در این گونه رباتها تلف نکنید.
  17. حتی الامکان از اینترنت وای فای رایگان در مکانهای عمومی استفاده نکنید.
  18.  از اطلاعات مهم و حیاتی خود نسخه پشتیبان آف‌-لاین بگیرید:تقریبا دو سال پیش گرفتن پشتیبانی از اطلاعات مهم و حیاتی تنها در سرویس‌های ابری مانند دراپ‌باکس و گوگل درایو کافی بود و نیاز به نگهداری نسخه آفلاین از این اطلاعات که به هیچ رایانه و خط اینترنتی وصل نباشد وجود نداشت. با ظهور باج‌افزارها هم اکنون گرفتن یک نسخه آنلاین از اطلاعات حیاتی و مهم نیاز تمام کاربران است زیرا اگر دستگاه‌شان به بدافزار آلوده شود و دسترسی به سرویس‌های ابری از طریق نرم‌افزار و رایانه برقرار باشد، تمام اطلاعات بر روی سرویس ابری نیز رمزنگاری می‌شوند. در نتیجه همواره از اطلاعات مهم و حیاتی خود یک نسخه آفلاین بر روی یک هارد دیسک اکسترنال ذخیره کنید.
  19. به دلیل داشتن ریسک سرمایه گذاری در زمینه رمزارزها ، مدیریت سایت دلاری  اکیدا توصیه می کند بدون داشتن اطلاعات و آگاهی کافی در این تجارت، اقدام به سرمایه گذاری نکنید.اکثر روشهایی هم که در وبسایت دلاری معرفی شده اند رایگان و بدون نیاز به سرمایه گذاری می باشند.
  20. ممکن است برای فعالیت در بعضی از وبسایتها ( مثلا سایتهای خرید و فروش ارز دیجیتال ) جهت احراز هویت ، درخواست ارسال عکس از روی کارت بانکی شما را داشته باشند. در این صورت قبل از ارسال عکس روی کد cvv2 و تاریخ اعتبار کارت را با برچسب بپوشانید.

پرداخت اینترنتی-۱

همچنین بخوانید :

کلاهبرداری پانزی چیست ؟

کلاهبرداری جدید با استفاده از خرید و فروش ارزهای دیجیتال

هشدار به خریداران و فروشندگان بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال

بررسی وب‌سایت کلاهبرداری ایران کوین ماین irancoinmine و سایت mrdigicoin

معرفی وبسایتهای اسکم و کلاهبردار

چگونه امنیت کیف پول خود در وبسایت بلاکچین را بالا ببریم؟

==========================================

لطفا برای اطلاع از آخرین اخبار و جدیدترین روشهای کسب درآمد ، عضو کانال سایت دلاری شده یا به صفحه زیر مراجعه نمایید :

⇐  چگونه از طریق سایت دلاری شروع به کار و کسب درآمد نمایم ؟  

کانال آموزشی کسب درآمد دلاری از طریق ارزهای دیجیتال : @kasbe_bitcoin

 

کانال روبیکا kanal-dolari